REGISZTRÁLJ!

Névtelen terv (1)

Válassz: 3km vagy 150 perc

TELJESÍTS!

Névtelen terv (4)

Te döntheted el, hogy a megadott időn belül mikor teljesíted a feladatot

ÖRÜLJ!

Névtelen terv (3)

Ha egy vagy a 100 szerencsés közül, még érmet is kapsz!

A futam

A FUTAM LEZÁRULT!
köszönjük, hogy részt vettetek!

A Legyek jól futam egy virtuálisan teljesíthető sport kihívás, aminek résztvevőit a rendszeres és örömteli sportra szeretnénk ösztönözni. Hogy miért? A válasz nagyon egyszerű: a jóllétünkért. A harmonikus életünkért, a fenntartható egészségünkért és legfőképpen pedig ÖNMAGUNKÉRT. Amennyiben a futamunkon való részvétellel legalább egy embert megismertetünk a sport adta önfeledt boldogsággal és ezzel segítünk hozzájáruli rendszeres mozgásához, akkor úgy érezzük, hogy máris elértük a célunkat. Szeretnénk minél több embert megmozgatni és sok-sok örömteli sport pillanatot okozni a kedves résztvevőinknek. Hogyha szeretnél Te is elindulni egy egészségesebb élethez vezető úton, akkor itt az alkalom, hogy csatlakozz hozzánk! 

Mozogj a héten legalább 150 percet vagy pedig teljesíts minimum 3 km-t valamilyen általad választott formában a futam keretei között! 

Természetesen nem gördítünk az ellen akadályt, hogyha többet szeretnél sportolni. Sőt, azzal csak boldoggá teszel minket!:) Motivációként teljesítőink között 100 db-ot fogunk kisorsolni saját készítésű érmeink közül!

Ilyen szuper érmet nyerhetsz, ha teljesíted a kihívást!

Futam teljesítési időszak: 2021.06.01 – 2021.06.30

Teljesítettem a kihívást

Add meg kérlek, hogy melyik kihívást teljesítetted! Írd be, hogy melyik nap hány percet és/vagy hány km-ert teljesítettél. Az összes sporttevékenységet amit végeztél írd bele! Ha bármit szeretnél velünk megosztani, akkor itt a lehetőség!:)

Ha mindkettőt teljesítetted, jelöld be mindkét négyzetet
A Futam szabályzata elérhető itt: https://www.legyekjol.hu/futam-szabalyzat/

-Az érmek sorsolására 2021. Július 1-én kerül sor, a szerencsés nyerteseket emailben értesítjük.

-A nyertesek az érmeket a sorsolás után a Budapest 8.kerületi Mikszáth téri orvosi rendelőben tudják majd az értesítést követően átvenni.

Köszönjük a résztvételt és Gratulálunk! 🙂

Impresszum

Főszervező: Vada Virág

Webmester: Kun Bendegúz

Design: Nagy Regina

Fotó: Vada Vince

Legyekjol.hu – mindennapi egészségem produkció

 

A Futam szabályzatát itt lehet elérni.

Elérhetőségek