A szerkesztőség üzenete:

Kedves Olvasóink!

Nehéz év van mögöttünk. 2020 egyeseknek új lehetőségeket nyitott az életében, másoknak talán épp bezárt egy kaput. Amikor majd visszagondolunk azokra a történelmi pillanatokra, amelyeket idén megéltünk, biztosak vagyunk benne, hogy leginkább az egészséggel kapcsolatos érzések maradnak meg. Az elmúlt hónapok minden eddiginél jobban szóltak arról, hogyan maradhatunk egészségesek, mit tehetünk az ellenállóképességünk fejlesztéséért, hogyan segíthetünk magunknak és a körülöttünk élőknek abban, hogy mindannyian biztonságban érezzük magunkat.

Amikor idén tavasszal a www.legyekjol.hu oldalt terveztük, még nem gondoltuk, hogy orvosként, egészségfejlesztési szakemberként éppen ilyen vérzivataros időkben kezdünk el arról beszélni, miért fontos a mindennapjainkban az örömteli mozgás, az egészséges táplálkozás vagy a lelki egészség. Ám a vírushelyzet tapasztalatai még inkább azt üzenik nekünk, hogy életünket sokkal inkább kell, hogy alakítsák az egészséggel kapcsolatos döntéseink. Ne csak akkor gondoljunk az egészségünkre, amikor az már hiányzik!

Mi az első pillanattól fogva abban segítettünk, hogy olyan tartalmakat adjunk Olvasóinknak, amelyek a mindennapi jólléttel kapcsolatos döntéseinket szolgálják:

 • készítettünk több kisfilmet is a mozgással, a betegségek lelki hátterével vagy táplálkozási tanácsokkal kapcsolatban (itt érhetőek el)

 • online webináriumokat forgattunk szakértőinkkel a fiatalkori elhízás megelőzése, a jó alvás vagy a stressz-megküzdés témáiban, a legutóbbi épp az ünnepek alatti étkezésről szól receptekkel dúsítva

 • több tucatnyi cikket, blogbejegyzést írtunk, amelyek weblapunkon és Facebook-oldalunkon elérhetőek

Kívánunk minden kedves Olvasónknak meghitt és szeretetteljes pillanatokat a karácsonyi ünnepek alatt, tartalmas feltöltődést olyan élményekkel, amelyek feledtetik a lassan mögöttünk hagyott év minden búját-baját, az új évre pedig mi mást, mint egészséget és vitalitást mindnyájunknak!

Legyünk jól! Mindennap.

legyekjol.hu szerkesztősége