Gyermekkorban megfelelő súllyal – Webinárium

Súlykontroll gyermekkorban

Az elhízás már gyermekkorban is számos krónikus betegség kockázatát növeli. A kövér gyermekek nagy része küzd depresszióval vagy kortárs bántalmazás célpontjai.
Mit tehet a szülő, ha már kialakult a probléma és mit tehet megelőzésképpen?

Időpont:

November 6. PÉNTEK, 17:30

Ingyenesen, Online

Erről lesz szó a webináriumban:

Itt tudsz jelentkezni:

Előadó:

"3 gyermekes,egyszülős családban, dolgozó édesanyaként kihívást jelent dietetikusként  is  a reklámok, a gyorsan elérhető ételek és a menza(vagy annak hiánya) között egyensúlyozni. Munkám során heti szinten találkozom olyan felnőtt, krónikus betegségekkel küzdő páciensekkel, akiknek gyermekkori elhízás illetve táplálkozási zavar talaján jelent meg betegségük. A kihívás nagy, de nem lehetetlen. Ebben szeretnék segíteni mindenkinek."

Kérdések-válaszok:

Igen, a webinárium teljesen ingyenes, semmilyen kötelezettséggel nem jár, hozz ki magadból a segítségével minél többet! 🙂

Online, a linket a résztvevők emailben kapják meg előtte.

Természetesen! 🙂 Ha van olyan ismerősöd, akinek érdekes lehet, akkor megköszönjük ha értesíted róla!

Ha nem megfelelő számodra az időpont, akkor iratkozz fel a hírlevelünkre és értesíteni fogunk a legközelebbi alkalomról!

A regisztráltak a webinárium után korlátozott ideig (kb 2 hétig) még vissza tudják nézni a felvételt. 

Bármilyen eszközről (PC, Mac, laptop, táblagép, mobiltelefon) lehet követni az előadást. Telepíteni sem kell semmit, a webinárium az emailben kapott linken lesz elérhető (legjobban Chrome böngészőre optimalizált, de ez ugyanúgy nem feltétel). Nincs szükség webkamerára sem hozzá, a webináriumban az előadót és a prezentációs diákat lehet látni, a résztvevőknek chat ablakban lehet hozzászólni, kérdezni.