Szívből jövően köszönjük!

Szeptember utolsó vasárnapján, a Szív világnapján egy kicsit megállunk a szerkesztőségi tartalomkészítésben. Egy pillanatra megállunk, és visszatekintünk az elmúlt 1 évre, mert bizony -nekünk is furcsa érzés- de már egy éve, hogy elindítottuk a Legyekjól.hu-t!

1 éves lett a “gyermekünk” 🙂 aki köré bizony az elmúlt időszakban szép kis család “szerveződött”, a szerdai szerkesztőségi értekezletek az első pillanattól fogva online működtek: a pandémia alatt ez nem csoda, és hát amúgy is online portált működtetünk, ugye.. mindemelett a háziorvosok is rendszeresen egyeztettek arról, hogy hogyan állunk a szűrésekkel, a program előrehaladásával, és ahogy elkezdtük írni a cikkeket, gyártani a tartalmakat bizony egyre több vendégszerző is csatlakozott hozzánk, összesen több, mint 20 szakember munkája van a Legyekjól.hu mögött..

Az elmúlt 1 évben
• Írtunk több, mint 100 cikket az örömteli mozgásról, az egészséges táplálkozásról, a lelki egyensúly és a megfelelő életminőség és teljesítmény érdekében
Podcastokat gyártottunk az oltási programról és Infografikákat is készítettünk több témában.
• Leforgattunk és gyártottunk 11 videót a helyes mozgási gyakorlatokról
• Tartottunk webináriumokat a stressz, a táplálkozás és az alvás témájában, ezeken több, mint 120 fő vett részt
• Több mint 100 főnek nyújtottunk ingyenes táplálkozási, gyógytorna, valamint mentálhigiéniás tanácsadást
6000 (!) egészségügyi szűrővizsgálatot végeztünk (szív- és érrendszeri, érszűkület-szűrés, pitvarfibrilláció-szűrés, koleszterin-mérés, életmód felmérés)
• és megszerveztük a Legyek jól Futamot is 300 résztvevővel és 3076 km-t “gyűjtve”
• amikhez összeraktunk és folyamatosan frissítünk egy tizenezres olvasottságú portált
• ..és mindezekről hetente hírlevet küldünk az olvasóinknak

Mindezt az olvasóink és a pácienseink egészsége érdekében tesszük, ezért különösen örülünk annak, hogy rendszeresen kaptuk a pozitív visszajelzéseket szóban és írásban is: “Végtelenül fontos, hasznos és informatív ez az oldal, igazán európai módon kivitelezve, hiánypótló, csak így tovább!”,”Nagyon jó kezdeményezés mindez és szuper, hogy a háziorvosnál elérhető!”,”Köszönet áldozatos munkájukért”,”Hajrá, így tovább! :)” – ezeket mindig megosztjuk egymással a szerkesztőségben, mert nem csak adni öröm, öröm kapni is.. 🙂

Amikor körvonalazódott az ötlet, hogy csináljunk valami újat, modernet, olyat ami nem volt még előtte: a Palotanegyed praxis orvosai és egészségfejlesztéssel foglalkozó szakemberek ne csak a betegségek gyógyításával foglalkozzanak, hanem egy fokkal korábban, már az egészség tudatosságban is hasznos információkat tudjunk adni, akkor bizony nem volt egyszerű megnézni, hogy mások ezt hogy csinálják, mert nagyon kevés ilyen megközelítésű portál van ma Magyarországon.

Tudtuk, hogy nem lesz egyszerű, de az is kiderült, ha az ember szívvel-lélekkel csinálja azt amit szeret, amihez ért, akkor észre sem veszi, hogy ez sok idővel, munkával, energiával jár, észre sem vettük, hogy röpül az idő, és már egy éve része az életünknek a Legyekjól.hu…

Most egy pillanatra megálltunk, hogy a Szív világnapján a szív fontosságáról most ne a kardiovaszkuláris betegségek kockázatai kapcsán beszéljünk, hanem hogy a Szívünkből jövően kifejezzük hálánkat Nektek, kedves Olvasóink, hogy ezt a munkát végezhetjük nap-mint-nap.. mert az egyik legfontosabb pillére az egészségnek pontosan ez: hogy az ember olyan életet éljen, amit szívvel-lélekkel szeret, ami lelkesen élteti, és amiért igazán hálás lehet..

Mi azok vagyunk Önöknek, Nektek.. 🙂

Köszönettel,

A Legyekjól.hu Szerkesztősége