Az Egészségértés díj legjobb pályázatai között a Legyekjól.hu!

Nagy örömünkre szolgál, hogy a Legyek jól.hu-t a Nekem szól! Egészségértési pályázat legjobb 10 pályaműve közé választották! Innentől kezdve közönségszavazás fog dönteni arról a jelöltek közül, amit -egy regisztráció után- itt lehet megtenni.

Miről szól ez a díj?

A Nekem szól! Egészségértési díjat a legjobb, leginnovatívabb egészségértést fejlesztő programok elismerésére, széleskörű megismertetésére, továbbfejlesztésére alapították. A szakmai zsűri kiválasztotta a 10 legjobb pályázatot, amik között a közönség szavazati alapján dől el, hogy kinek sikerült nyerni, és az elismerés mellett a díjjal járó összegből tovább fejleszteni a kezdeményezését. Ezen a linken lehet többet megtudni a díjról.

Miért pont a Legyekjól.hu?

Gyakorló háziorvosként rendszeresen tapasztaljuk, hogy a betegségek nagy része megfelelő életmóddal, odafigyeléssel megelőzhető lenne. Ennek kihangsúlyozására a rendelőkben napi 60-70 beteg ellátása mellett nincs elég idő. Ugyanakkor fontos lenne, hogy mindenki hiteles forrásból informálódhasson arról, mit tehet a saját egészsége fenntartásáért. 

A www.legyekjol.hu a józsefvárosi háziorvosi praxisközösségi munka támogatására létrehozott EGÉSZSÉGFEJLESZTÉSI, BETEGSÉGMEGELŐZÉSI és JÓLLÉTET TÁMOGATÓ platform, amelynek egy olvasmányos digitális egészségmagazin adja a keretét.

Modern edukációs portálunk a fenntartható és egészséges életmódot helyezi a központba, közérthető tartalmait a helyben praktizáló háziorvosok és egészségfejlesztési szakemberek hitelesítik. Tartalmaink között 

  • blogbejegyzések, 
  • cikkek, 
  • webináriumok, 
  • infografikák, 
  • podcast-ok, 
  • szakértői beszélgetések, 
  • iskolai oktató anyagok, 
  • videók találhatóak az 

ÖRÖMTELI MOZGÁS, az EGÉSZSÉGES TÁPLÁLKOZÁS, a LELKI EGYENSÚLY, az ALVÁS és a JÓ ÉLETMINŐSÉG témaköreiben. Portálunk hírlevelekben kommunikál a követőkkel, emellett 10 féle szűrővizsgálatra és ingyenes dietetikai, mentálhigiénés és gyógytornász szaktanácsadásra is lehet jelentkezni. Közösségi egészségmegőrzési kampányunkban, a LegyekJól Futamban többszáz résztvevő mintegy 3000km-t tett meg tetszőleges mozgásnemekben. 

A pályázati bemutatkozó kisfilmünk itt látható:

Hogyan lehet szavazni?

Szavazni a pályázat kiírójának honlapján, egy rövid regisztráció után lehet. Az e-mailben megerősített regisztráció után lehet kiválasztani a jelöltek közül a Legyek jól! pályázatát.

Köszönjük a támogatásodat!